БГБС-лого

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

SAP обучения за начинаещи

 

Началото на една САП кариера може да бъде вълнуващо, но също така може да създаде и известен дискомфорт. Като всяка нова технология или кариера в непозната за вас област, отначало съществува сериозно предизвикателство, което може да ви накара да се откажете, но това е само докато придобиете първоначалните знания и умения, които са ви необходими, за да продължите стремглаво напред.

Като начинаещ в сферата на SAP, на вас ви е нужно основно разбиране на бизнес процесите,  SAP акронимите и основните понятия в SAP.

Ако досега не сте имали никакъв или сте имали минимален досег до която и да е функционална област на SAP, първото нещо, което трябва да направите е да започнете с разбирането на бизнес процесите в SAP системата. Второ, бихте искали да разбирате поне някои от най-често използваните SAP акроними, като например FI (Finance), CO (Controlling), SD (Sales & Distribution), MM (Materials Management), HR (Human Resources), BW (Business Warehouse), SCM (Supply Chain Management), CRM (Customer Relationship Management), ABAP (Advances Business Application Programming), SOLMAN (Solution Manager), R/2 (SAP’s Second Release), R/3 (SAP’s Third Releae), ERP (Enterpise Resource Planning), и т.н.

Най-добрият начин да се запознаете с тези първоначални и задължителни понятия и концепции е курс SAP01 SAP Overview курсът на SAP за начинаещи. Той е съществена предпоставка преди да преминете към конкретен курс в някоя от функционалните области на SAP. За повече информация относно целевата аудитория, продължителността му, начини на предлагане, подробно съдържание, и др., моля разгледайте по-подробна брошура за курса ТУК.

Как можете да започнете кариерата си като SAP FI или SAP CO консултант

Ако желаете да получите по-детайлно въведение във финансовия модул, можете да участвате в курс SAPFIN SAP Financials. Ще се запознаете с бизнес процесите в два модула – FI (Финансово счетоводство) или CO (Управленско счетоводство). Това е също курс, създаден от SAP SE за начинаещи. За повече информация относно целевата аудитория, продължителността му, начини на предлагане, подробно съдържание, и др., моля разгледайте по-подробна брошура за курса ТУК.

Как можете да започнете кариерата си катоконсултант SAP Логистика

Друго обучение за начинаещи, което ще ви въведе във функционален модул „Логистика“ на SAP е SAPSCM Supply Chain Management Overview. Този курс ще ви запознае с логистичните модули, като MM (Управление на материалното стопанство), SD (Продажби и дистрибуция), PP (Планиране на производството), и т.н и ще ви даде представа как тези процеси са интегрирани в SAP системата.

За повече информация относно целевата аудитория, продължителността му, начини на предлагане, подробно съдържание, и др., моля разгледайте по-подробна брошура за курса ТУК.

Начален курс за SAP Технологии

SAP SE са разработили също обучение за тези, които се интересуват от техническите модули на SAP – SAPTEC SAP NetWeaver Application Server – Fundamentals. SAPTEC прави преглед на SAP NetWeaver Application Server и поставя необходимата основа за последващи курсове, свързани с технологията SAP NetWeaver. SAPTEC представлява изходна точка за учебни програми за платформата SAP NetWeaver като такива за системна администрация, ABAP програмиране, интеграция с приложения на трети страни, и др. За повече информация относно целевата аудитория, продължителността му, начини на предлагане, подробно съдържание, и др., моля разгледайте по-подробна брошура за курса ТУК.

Ако имате нужда от консултация с нас относно какво обучение е най-подходящо за вас, имайки предвид вашите намерения за кариерно развитие, пишете ни на: sales@bgbs.bg или използвайте формуляра за контакт на този сайт.

Запитване за SAP

Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP или Обучения на SAP

Направи запитване

Social Facebook Social Linkedin Social Googleplus Social Twitter

БГБС-златен-партньор-на-САП

Контакти

 
Тел.: 02 904 23 36
E-mail: info@bgbs.bg, sales@bgbs.bg 
 
Oфис - София:  
бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
 
Oфис - Варна: 
бул. Генерал Колев113, ет. 6, офис 6.6
 
Офис - Виена, Австрия:
Wiedner Hauptstrasse 72-74
Ecke - Lambrechtgasse 1, ет.2
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Варшава, Полша:
Al. Niepodległości 124 lok. 15, 02-577
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Дубай, ОАЕ: 
Office No. 1807-11, Concord Tower, 
Dubai Media City, P.O. Box: 392747
Тел.: 00971 (4) 559 7100
E-mail: info@bgbsmena.com