БГБС-лого

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

SAP Business Objects

SAP BusinessObjects е пакет от софтуерни инструменти за анализ на бизнес информация. Данните постъпват от ERP, CRM, SCM или друг тип информационна система, обработват се и се визуализират в реално време. SAP BusinessObjects разполага с широк набор от инструменти за подредба и форматиране на резултатите, с помощта на които ръководителите могат да получат нужната им информация в достъпен вид и да вземат най-доброто решение.

SAP BusinessObjects е приет за стандарт в повечето компании от Fortune 500 и има повече от 24 000 корпоративни клиента в над 80 държави.

Предимства:

 • достъп до всички източници на данни – единен поглед върху целия Ви бизнес
 • множество опции за създаване на отчети
 • възможност за създаване на собствен стандарт на справки
 • откриване и следене на зависимости и тенденции
 • моделиране на различни сценарии
 • позволява следене на ключови показатели
 • архитектура, позволяваща надграждане – BusinessObjects е подходящ за малки, средни или големи предприятия
 • използва данни от ERP, CRM, SCM или специфични за индустрията информационни системи
 • позволява свързване с SharePoint, Java, Microsoft Office и други
 • високо ниво на сигурност, задаване на нива на достъп
 • кратък период на въвеждане

 Какви са ползите от SAP BusinessObjects?

 • Намалено време за реакция – получавате резултати в реално време
 • Отчети, прогнози и консолидация в един инструмент
 • Единен стандарт на резултатите в рамките на фирмата
 • Всеки потребител има достъп само до тези данни, които са му необходими
 • Високо ниво на автоматизация и по-малко грешки

Всичко това Ви дава достъп до нужната информация по-бързо и Ви помага да вземете правилните решения за Вашия бизнес. Повишената конкурентноспособност и по-ниските оперативни разходи ще Ви помогнат да възвърнете инвестицията си за кратък период от време.

Какво съдържа SAP BusinessObjects?

Списък с инструментите, които са част от стандартния пакет.

SAP Lumira

SAP Lumira e бърз и удобен начин да извлечете нужната информация от събраните данни независимо от техния обем. Системата позволява директен достъп до информация от няколко различни източника, и представянето ѝ по удобен за Вас начин.

Изберете и настройте предпочитаната от Вас визуализация, за да откривате тенденции и вземате най-добрите решения за динамичната среда на Вашия бизнес.

SAP Lumira може да се свърже със SAP HANA, за да получите достъп до големи обеми от данни в реално време.

SAP Business Objects Web Intelligence

Онлайн софтуер за статистически модели, аналитични доклади и др. Отличава се с интуитивен интерфейс с индивидуални настройки за всеки потребител, широка гама от филтри и повече възможности за създаване и редакция на променливи. Има допълнителни опции за форматиране на резултатите и позволява лесното свързване на няколко документа за бърз и лесен достъп до повече информация.

SAP Business Objects Dashboards

SAP Business Objects Dashboards е среда за създаване, визуализиране и експорт на компактни, интерактивни графични справки. Позволява споделянето на информация с отдалечени потребители – включително към мобилни устройства – като използва различни видове източници на данни  - OLAP, SAP BW, релационни бази, файлове и много други.

SAP BusinessObjects Design Studio

Решението създава многомерни табла с визуализация за BI приложенията на SAP- NetWeaver BW или  SAP HANA. С негова помощ управляващите компанията получават навременна и точна информация, с която вземат правилни решения.

SAP Crystal Reports

SAP Crystal Reports е доказан инструмент за отчети. С това решение компаниите могат да създават мощни, богато, оформени и динамични отчети от различни източници и формати. SAP Crystal Reports превръща почти всички данни в интерактивна, действена информация, която може да бъде достъпна офлайн или онлайн, чрез приложения, портали и мобилни устройства.

SAP BusinessObjects Analysis, edition for Microsoft Office

Модулът позволява на потребителите да работят с информация от различни източници директно в Microsoft Office – при това в реално време.  Можете както да обработвате данни в Excel, така и бързо да създадете презентации в PowerPoint, използвайки заредените през модула данни. Може да се свърже със SAP NetWeaver BW и SAP HANA.

SAP BusinessObjects BI platform

Мощен аналитичен инструмент, с помощта на който можете да споделяте информацията през Web решения с други потребители или към други платформи. Позволява работа с различни обеми от данни, постъпащи от бази данни, други SAP решения или външни системи. Повишава продуктивността на служителите и намалява административните разходи, и предоставя резултати в реално време.

SAP BusinessObjects Explorer

Решение за достъп до различни обеми релевантна информация с удобство и бързина, присъщи на търсенето в Интернет. Резултатите се групират по релевантност в масиви – открийте и визуализирайте взаимовръзките, а след това споделете презентациите с други членове на Вашата организация.

SAP BusinessObjects Mobile

С помощта на BusinessObjects Mobile app Вие и Вашите служители получавате необходимите данни навсякъде и по всяко време. Мобилното приложение се свързва с BusinessObjects Business Intelligence platform и позволява на мениджърските екипи да вземат информираните решения, които ще поставят бизнеса Ви една крачка преди конкуренцията.


Запитване за SAP

Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP или Обучения на SAP

Направи запитване

Social Facebook Social Linkedin Social Googleplus Social Twitter

БГБС-златен-партньор-на-САП

Контакти

 
Тел.: 02 904 23 36
E-mail: info@bgbs.bg, sales@bgbs.bg 
 
Oфис - София:  
бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
 
Oфис - Варна: 
бул. Генерал Колев113, ет. 6, офис 6.6
 
Офис - Виена, Австрия:
Wiedner Hauptstrasse 72-74
Ecke - Lambrechtgasse 1, ет.2
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Варшава, Полша:
Al. Niepodległości 124 lok. 15, 02-577
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Дубай, ОАЕ: 
Office No. 1807-11, Concord Tower, 
Dubai Media City, P.O. Box: 392747
Тел.: 00971 (4) 559 7100
E-mail: info@bgbsmena.com