БГБС-лого

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

SAP Business One


Нуждаете се от нещо повече от счетоводни инструменти? Управлявайте всеки аспект от вашия малък или среден бизнес със SAP Business One, предлаган на бългаския пазар от БГ Бизнес Солюшънс.

Постигнете по-висок контрол върху вашето малко или средно предприятие със SAP Business One - софтуер за бизнес мениджмънт, създаден за подпомага растежа Ви. Над 47 000 компании в 150 държави се доверяват на това уникално по рода си софтуерно решение. SAP Business One подобрява всички бизнес процеси - от сечтоводството и CRM до управлението на доставките и поръчките. Получете цялата информация за вашия бизнес в една централизирана система Получете отговори на най-натоварващите въпроси за бизнеса от интегрирано бизнес решение Дайте на служителите си отдалечен достъп до софтуера въз основа на интуитивното мобилно приложение. Това решение може да бъде вашето предимство пред конкурентите ви. БГ Бизнес Солюшънс го предлага на всички свои клиенти като ключа към подобряване състоянието на всяка фирма.

Функционални възможности на SAP Business One, предлаган от БГ Бизнес Солюшънс:

  • Счетоводен и финансов мениджмънт

Оптимизиране и автоматизиране на финансовото управление с бизнес софтуер, който интегрира счетоводството, продажбите, и данните за покупки. Пригответе се да се подобрите маржовете, намалете грешките и започнете по-изгодно вземане на решения. 

  • Управление на клиентската база (CRM)

Конвертиране на повече потенциални клиенти, повишаване на удовлетвореността на клиентите и максимизиране на приходите. Нашите интегрирани CRM инструменти поддръжат всички ваши продажби, обслужващи и маркетингови дейности - от управление на кампании до проследяване на постиженията и след продажбена поддръжка. 

  • Складов и продуктов мениджмънт 

Управлявайте инвентара си в множество складове в реално време и поддръжайте рентабилно производство. Нашият малък бизнес софтуер може да ви помогне да следите и записвате движението на стоковите наличности, оптимизирате складовите запаси, подобрявате времето за доставка, и дори да забравите за думите липса на стока. Решението на кратко - вашето складово управление трябва да е със SAP Business One. 

  • Закупуване и поръчки 

Намерете нови начини за спестяване чрез оптимизиране на целия си процес за покупки - от планирането и създаването на поръчката до подбора на доставчик, фактуриране и плащания. Управлението на поръчките става със SAP Business One 

  • Отчетност и анализ 

Помогнете на служителите си да получат отговори на затрудняващите ги въпроси в реално време - с бърз и лесен достъп до интуитивното бизнес решение за анализ и отчетност. 

БГ Бизнес Солюшънс ви предоставя възможността да подобрите представянето на бизнеса си и да повишите печалбата с едно просто решение - SAP Business One. Софтуер за управление на цялостния процес във фирмата. 

Запитване за SAP

Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP или Обучения на SAP

Направи запитване

Social Facebook Social Linkedin Social Googleplus Social Twitter

БГБС-златен-партньор-на-САП

Контакти

 
Тел.: 02 904 23 36
E-mail: info@bgbs.bg, sales@bgbs.bg 
 
Oфис - София:  
бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
 
Oфис - Варна: 
бул. Генерал Колев113, ет. 6, офис 6.6
 
Офис - Виена, Австрия:
Wiedner Hauptstrasse 72-74
Ecke - Lambrechtgasse 1, ет.2
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Варшава, Полша:
Al. Niepodległości 124 lok. 15, 02-577
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Дубай, ОАЕ: 
Office No. 1807-11, Concord Tower, 
Dubai Media City, P.O. Box: 392747
Тел.: 00971 (4) 559 7100
E-mail: info@bgbsmena.com