БГБС-лого

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

Sap

SAP HANA е платформа, която напълно преобразява индустрията, чрез комбиниране на бази данни, обработката им с възможности за обединяване в едно единствено приложение. Платформата предоставя възможности за планиране и обработка на събраните данни, както и за техните бизнес анализи - всички в една и съща архитектура в реално време.

Това дава възможност за едновременна работа с няколко системи, коeто позволява обработка на големи количества данни в реално време и получаване на адекватна незабавна обратна връзка без предварително събиране на данните. Казано по-просто - това прави SAP HANA, най-добрата платформа от най-ново поколение за изграждане и внедряване на приложения в реално време и анализ на данни.

Какво прави SAP HANA различна? 

 • Скорост 

SAP заедно с партньорите си от Интел тестват скоростта на сканиране на SAP HANA база данни на различни Интел процесори. Тестовете показват сканиране на 3.19 милиарда символа в секунда на ядро. 

 • Радикална Еферктивност 

Екип от SAP програмисти на приложения правят симулация на клиентска продуктова среда със сет от 100 милиона финансово-счетоводни данни . С пренасянето на данните от класически бази данни за SAP HANA, премахване на ненужните индекси и агрегирани таблици, и стартиране директно в рамките на оперативната отчетност в SAP HANA, запазването на данни се редуцира с коефициент от 37. 

 • Огромен мащаб 

SAP заедно със свои партньори поставят нов рекорд за най-голямата поддържана база данни, използваща платформата на SAP HANA и SAP IQ software. Големината й е 12.1 PB данни, което е 4 пъти по-голяма база в сравнение с предишния рекорд. Съотношението структурирани и неструктурирани данни е около 50-50%, представяйки съвременната комплексност в един склад за данни. Индексът за компресиране на данни е приблизително 4 към 1.

 • Нисък Разход

Предоставяйки двойна OLTP-OLAP архитектура, се намалява обема на място за запазване на данни и от там се намаляват разходите за съхранение. Елиминирайки нуждата от имплементация и трансфер на данни от OLTP към OLAP се спестява време и ресурси. Прогнозирано е намаляване на разходите с 37% в следващите 4 години когато клиентите мигрират към SAP Business Warehouse (BW) на SAP HANA в първата година, SAP Enterprise Resource Planning (ERP) на SAP HANA през втората година и започнат да използват платформата на SAP HANA с клиентско приложение. 

 • Гъвкавост 
SAP HANA е идеална платформа за големи анализи на данни, способна ефективно товарене и бързо анализиране на множество типове данни в двете структурирани и неструктурирани форми. Със SAP Data Services, традиционните източници на структурирани данни, като точки на продажба, сделки, записи на клиенти и т.н., както и нетрадиционни, неструктурирани източници, като например уебсайт логове, социални медии, електронна поща, видео и т.н. ., могат да бъдат заредени в SAP HANA за безпроблемно моделиране и анализ. 
 • Избор

Хардуерните устройства SAP HANA са идеални за големи предприятия и фирми, които изискват собствен хостинг на разположение; те са на разположение от девет водещи в индустрията хардуерни партньори. Облачните предложения SAP HANA варират от основни, средно-ниво и корпоративен клас, управлявани облачно, подходящи за ERP и критични за бизнеса приложения. Cloud-базираните внедрявания са идеални за компании от по-малък мащаб, стартиращи компании и независими доставчици на софтуер (ISV), както и за случаи, при които pay-as-you-go моделът е за предпочитане пред по-големи капиталови разходи. 

Екипът от високо квалифицирани специалист на БГ Бизнес Солюшънс е на ваше разположение, за да отговори на всички ваши въпроси и да изготви подходящото предложение според типа бизнес. 

 •  

  SAP

  SAP

 •  

  SAP ERP

  SAP ERP е интегрирана система за управление на бизнеса, разработена от немската компания SAP SE. Тя обхваща всички процеси и отдели в една организация като автоматизира дейностите по управление на финанси и счетоводство, търговия, производство, човешки ресурси и връзките на организацията с нейните клиенти и партньори.

 •  

  SAP Business Objects

  Sap Busines Objects от БГ БС е платформа с гъвкава информационна инфраструктура, предназначена да ви помогне да дефинирате по-лесно и да споделяте идеи за по-добри бизнес решения.

 •  

  SAP NetWeaver Business Warehouse

  SAP BW решението за съхраняване на данни и отчетност представлява мощна система, която обработва стабилно стотици милиони записи дневно. Голямото предимство на тази система е, че съчетава моделиране, ETL и отчетност на едно място.

 •  

  SAP CRM

  SAP CRM е система за управление на комуникацията с клиенти – цялостно решение за координацията на служителите от звената за маркетинг, продажби, обслужване и поддръжка в компанията, нейните ресурси и партньори в рамките на стратегията за взаимодействие с клиентите.

 •  

  SAP Business One

  Нуждаете се от нещо повече от счетоводни инструменти? Управлявайте всеки аспект от вашия малък или среден бизнес със SAP Business One, предлаган на бългаския пазар от БГ Бизнес Солюшънс

 •  

  SAP Success Factors Human Capital Management

  SAP SuccessFactors Human Capital Management представлява единна система за управление на персонала от наемането до пенсионирането на служителя.

 •  

  SAP Direct Store Delivery

  SAP Direct Store Delivery е мобилно приложение, което обслужва процеса на доставка и продажба на стоки.

 •  

  SAP Cloud for Customer

  SAP Cloud for Customer е комбинирано софтуерно решение за управление на продажбите и комуникациите с клиенти

 •  

  Hybris B2B Commerce

  Hybris B2B Commerce е решение за изграждане на сайт за търговия на едро, достъпен от всякакви платформи (компютри, таблети и мобилни устройства)

 •  

  Hybris B2C Commerce

  SAP Hybris B2C Commerce е решение за изграждане и управление на единна система за продажби на дребно

Запитване за SAP

Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP или Обучения на SAP

Направи запитване

Social Facebook Social Linkedin Social Googleplus Social Twitter

БГБС-златен-партньор-на-САП

Контакти

 
Тел.: 02 904 23 36
E-mail: info@bgbs.bg, sales@bgbs.bg 
 
Oфис - София:  
бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
 
Oфис - Варна: 
бул. Генерал Колев113, ет. 6, офис 6.6
 
Офис - Виена, Австрия:
Wiedner Hauptstrasse 72-74
Ecke - Lambrechtgasse 1, ет.2
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Варшава, Полша:
Al. Niepodległości 124 lok. 15, 02-577
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Дубай, ОАЕ: 
Office No. 1807-11, Concord Tower, 
Dubai Media City, P.O. Box: 392747
Тел.: 00971 (4) 559 7100
E-mail: info@bgbsmena.com