БГБС-лого

A PARTNER YOU CAN COUNT ON

ЗА КОМПАНИЯТА


"БГ Бизнес Солюшънс" ЕООД (БГ БС) е българска компания, предлагаща висококачествени и иновативни информационни услуги, подходящи за всеки бизнес.

БГ БС е партньор на SAP за България и с фокус в услугите: 
Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP, Обучения на SAP, както и закупуване на SAP лицензи.

Членството в програмата SAP PartnerEdge® е силен показател за надеждността на партньора и за високи постижения в областта на бизнес услугите.

БГ БС e SAP Platinum Partner като член на United VARs, най-голямата организация за обединени партньори на SAP в световен мащаб.

С фокус към новаторски и ефективни модели, ние предоставяме цялостни решения за управление на бизнес процеси, ИТ инфраструктура и ИТ сигурност.

Клиентите са най-важният елемент на нашия бизнес. Услугите ни са насочени изцяло към задоволяване на техните нужди, подобряване на дейността им и подпомагането им в посрещането на ежедневните и глобални предизвикателствата.

Нашите клиенти са различни по вид и големина компании, включително холдингови дружества, работещи в следните отрасли: производство, търговията (на дребно и едро), доставки, транспорт и логистика, медия и технологии. 

Екипът на  компанията прилага диференциран подход към пазара като намираме подходящи решения както за големи корпоративни клиенти, така и за клиенти от малкия и среден бизнес. Взаимодействие, решителност и професионализъм са измежду ключовите елементи, които ни помагат да се справим успешно с всички възложени задачи. Независимо какъв е обемът на възложената работа, ние можем да осигурим подходящ консултант или екип, за да задоволим специфичните нужди на всеки клиент.

Основният ни стремеж е разширяването на клиентската ни база и изграждане на дългосрочни и лоялни отношения с нашите клиенти чрез:


За успешното изпълнение на проектите, БГ БС разполага с отлично подготвен екип от висококвалифицирани сертифицирани консултанти, програмисти и специалисти, чиято обща цел е цялостно и качествено обслужване на клиентите на фирмата.

Наши партньори са едни от най-добрите технологични компании в България, с които намираме  и предоставяме най-добрите и подходящи решения за всеки един от нашите клиенти.

Консултантските и технологични услуги на БГ БС помагат на клиентите ни да постигнат оптимизация и автоматизация на бизнес процесите в своите компании, намаляване на оперативните разходи и увеличаване на ефективността и производителността в максимално кратки срокове.

За нас

Запитване за SAP

Внедряване на SAP, Поддръжка на SAP или Обучения на SAP

Направи запитване

Social Facebook Social Linkedin Social Googleplus Social Twitter

БГБС-златен-партньор-на-САП

Контакти

 
Тел.: 02 904 23 36
E-mail: info@bgbs.bg, sales@bgbs.bg 
 
Oфис - София:  
бул. Цариградско шосе 147, ет. 6
 
Oфис - Варна: 
бул. Генерал Колев113, ет. 6, офис 6.6
 
Офис - Виена, Австрия:
Wiedner Hauptstrasse 72-74
Ecke - Lambrechtgasse 1, ет.2
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Варшава, Полша:
Al. Niepodległości 124 lok. 15, 02-577
Тел.: + 359 879 055 777
 
Oфис - Дубай, ОАЕ: 
Office No. 1807-11, Concord Tower, 
Dubai Media City, P.O. Box: 392747
Тел.: 00971 (4) 559 7100
E-mail: info@bgbsmena.com